DJ Wildhoney

DJ Wildhoney

  • Share:

Afterparty 15 aug

DJ WILDHONEY groeide op in de jaren '80 als tiener met New-Wave, EBM en Punk.

In 1993 startte hij met het organiseren van alternatieve fuiven in zijn streek waarna hij als guest-DJ werd gevraagd op andere fuiven in binnen- en buitenland (Brussel, Gent, Leuven, Hasselt, Waregem, Moscow, Berlijn, Hamburg, Frankfurt, Dusseldorf, Oberhausen, Parijs, Eindhoven, ...).

Sedert 2007 maakt DJ WILDHONEY foto's en cd-besprekingen voor het Belgische Side-Line Magazine en interviewde hij menige bekende bands in de scene waaronder DIE KRUPPS, Ministry, Front 242, The Sisters Of Mercy, KMFDM, OOMPH!, Skinny Puppy, Front Line Assembly, Leaether Strip, Gary Numan, Die Form, :Wumpscut:, The Neon Judgement, Hanzel und Gretyl, Pouppée Fabrikk, Cat Rapes Dog, Haujobb, Monolith, Vomito Negro, Vive La Fête, Diorama, Gothminister, The Horrorist, Tying Tiffany, ... .

Voordien was hij actief voor het Belgische MindView Magazine als cd-reviewer en interviewde hij ook bands waaronder OOMPH!, And One, Lacrimosa en Love Like Blood.

DJ WILDHONEY is eveneens gast-muzikant (percussie en backing vocals) bij RevCo World, sinds 2009, met vriend en stadsgenoot Luc Van Acker (Ministry, Revolting Cocks, ...).

Met RevCo World deelde hij de stage met bands als D.A.F., KMFDM, Killing Joke, Vive La Fête, Anne Clark, ... .

In 2012 was hij resident-DJ in New Water Club in Aachen (DE) en sedert 2013 is hij co-producer van het Belgisch radio-programma switchbLack (Radio Scorpio).

Sedert 2015 is hij resident-DJ op de New Wave Club Class-X Party (Aarschot).

In 2016 speelde hij in de DJ-Room op het Sinner’s Day Festival en in 2017 speelde hij op het Wave-Gotik-Treffen Festival in Leipzig!

Als goede vriend van de Duitse Industrial-Metal band OOMPH! sinds het prille begin (1993), is hij momenteel actief als hun Webmaster/Social Media Manager. Sedert 2013 is hij ook Webmaster/Social Media Manager van DIE KRUPPS.

More about the DJ:
http://www.djwildhoney.com
http://www.facebook.com/djwildhoney
http://www.facebook.com/switchblackradio